Hvad er Tantrix

Tantrix er først og fremmest ét af verdens bedste strategispil!
Men det er også et morsomt familie- og selskabsspil samt et system af hovedbrud og kabalespil. Hvis man er alene, kan man give sig i kast med de mange hovedbrud eller kabalespil - er man flere, kan man spille selve spillet Tantrix.

Tantrix Game Pack består af en taske med 56 spillebrikker og en omfattende aktivitetsguide, der grundigt beskriver spillereglerne for flere varianter af spillet samt alle hovedbrud og kabalespil.Der er masser af underholdning for hele familien i tasken, som er let at tage med hvor som helst. Den er ideel til ferieturen!
Tantrix bruges også til undervisning i skoler, fritidsordninger etc.

Tantrix er opfundet af Mike McManaway fra New Zealand i 1987.
Interessen for strategispil startede i barndommen med Matador-spil i familiens skød - og fortsatte med skak. Mikes hukommelse var imidlertid ikke god nok til skak på højere niveau, så han gik over til backgammon.Han blev New Zealandsk mester i dette spil!

Efter universitetsstudier i geologi og en karriére i IBM startede han en butikskæde for spil. Mike fortsatte med at spille Tantrix, og han var i stand til at vinde World Tantrix efter 10 års forsøg.

   

De 56 Tantrix-brikkerTantrix-brikkerne produceres i Kina under streng kontrol.
Spillene samles i Sverige. Alle Tantrix-produkter er CE-mærkede.